Sponsorpakketten

Maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf

Partner op het BK in Antwerpen =

maximale zichtbaarheid voor uw bedrijf

De hoogmis van het veldrijden – in de grootste stad van Vlaanderen – biedt aan zowel grote, middelgrote als kleinere bedrijven de uitgelezen mogelijkheid om zich te tonen aan het grote publiek (zowel live als via verschillende mediakanalen) én tegelijk klanten, medewerkers of zakenrelaties te vergasten op een unieke beleving van het veldrijden.

Qua kijkcijfers zijn de Belgische Kampioenschappen veldrijden een heuse topper in Vlaanderen: de live uitzending op VRT van het BK in Kruibeke dit jaar (januari 2019) haalde maar liefst 1.144.953 kijkers, met een marktaandeel van een ongelooflijke 76,7%. Op het piekmoment keken zelfs 1.227.969 mensen naar het BK, goed voor een marktaandeel van maar liefst 81,3%. Ook de dames en junioren op zaterdag scoorden goed met een gemiddeld aantal kijkers van 684.973 (69,7%).

Om uw bedrijf optimaal in beeld te brengen én op het terrein ‘in the spotlight’ te zetten, kiest de organisatie bewust voor een limitering van het aantal sponsors. Vaak zijn sportwedstrijden een kakafonie van logo’s en sponsors. Wij willen onze partners waar voor hun geld geven tijdens deze Belgische Kampioenschappen in Antwerpen. Ontdek verder op onze site de mogelijke partnerships.

Promotioneel doen wij samen met Belgian Cycling alvast het nodige om zowel de Belgische Kampioenschappen als de sponsors voldoende in de kijker te zetten en dit zowel in aanloop naar, tijdens als na afloop van de wedstrijd:

  • Twee wedstrijddagen live uitzending op VRT
  • Aandacht in Het Journaal dag(en) voorafgaand/ volgend op het BK
  • Voldoende media-aandacht in zowel gedrukte als audiovisuele media
  • Advertenties (print + online) via Het Laatste Nieuws, de grootste krant in Vlaanderen
  • Duizenden affiches & flyers
  • Via www.bkantwerpen.be en diverse sociale media
  • Onze verschillende partnerships bieden uw onderneming voldoende mogelijkheden om zichtbaar aanwezig te zijn op en rond het terrein!

Download hier ons sponsordossier!