Bereikbaarheid

Ios - Android

Navigeer naar het BK met onze app !!

Onze app wijst je de weg naar de verschillende parkings, shuttlebussen, Park & rides via google maps.

Ook op het parcours zelf navigeer je met onze app probleemloos naar uw VIP tent, publiekstent, podium, ingang, …

Bereikbaarheid BK Cyclocross 2020 zaterdag 11 & zondag 12 januari Antwerpen | Linkeroever

Op zaterdag 11 en zondag 12 januari vinden op Linkeroever de Belgische Kampioenschappen Cyclocross plaats.
De top van het Belgische veldrijden geeft er dat weekend op en langs de Plaasj het beste van zichzelf in hun zoektocht naar de Belgische driekleur en eeuwige roem.

U kan best te voet, met de fiets of het openbaar vervoer naar Antwerpen komen. Komt u toch met de auto dan raden we u aan om op één van de P+R’s aan de rand van de stad over te stappen.

Check onze website www.bkantwerpen.be of download binnenkort onze app voor alle informatie aangaande bereikbaarheid en parkeermogelijkheden.

U komt te voet?

Via de Sint-Annatunnel (Voetgangerstunnel) bereikt u vlot Linkeroever. U kunt ook de overzetboot nemen vanaf het ponton aan het Steenplein op rechteroever. De Belgische Kampioenschappen Cyclocross vinden plaats aan het Sint- Annastrand en zijn bereikbaar via de Thonetlaan.

U komt met de fiets?

Linkeroever is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, zeker via de Sint-Annatunnel (Voetgangerstunnel). De organisatie voorziet in voldoende grote fietsenparkings aan de hoofdingangen van het parcours. Komt u met een Velo-fiets, hou er dan rekening mee dat het Velo station 141 | Sint-Anna aan de Gloriantlaan niet beschikbaar is. Alle informatie via https://www.velo-antwerpen.be/nl

U komt met de trein?

Neem de trein tot Antwerpen-Centraal en neem in de premetrostation ‘Diamant’ en ‘Astrid’ de tram 3 richting P+R Melsele. Vanaf halte ‘Van Eeden’ kan u gemakkelijk te voet het parcours bereiken.

In het weekend biedt de NMBS een speciaal weekendbiljet aan. Hiermee krijgt u een korting van 50% op uw treinticket. Per betalende reiziger reizen 4 kinderen onder de 12 jaar gratis mee. Meer informatie over uuregeling en vervoersbewijzen vindt u via https://www.belgiantrain.be/nl/tickets-and-railcards/weekend-ticket

U komt met het openbaar vervoer (tram/bus)?

Neem tram 3, 5, 9 of 15 tot halte Van Eeden. Van daar kan u te voet het parcours bereiken.

Ook de bus (lijn 36) rijdt driemaal per uur van de Rooseveltplaats naar Linkeroever. De halte Hof ter Schelde in de August Vermeylenlaan is gelegen op 800 meter van het evenemententerrein. Meer info kan u terugvinden op de website van De Lijn. Koop voor u op de bus of de tram stapt een M-ticket via de app van De Lijn. Een M-ticket is 1 uur geldig. Of SMS “DL” naar 4884. U ontvangt een bevestiging en een sms-ticket. Dit SMS-ticket is 1 uur geldig op alle trams en bussen van De Lijn.

U komt met de boot?

Van Rechteroever kan u snel en gratis naar Linkeroever met het Sint-Annaveer. De veerpont vaart tussen de steiger aan het Frederik Van Eedenplein op Linkeroever en het ponton aan het Steen op Rechteroever . Meer informatie over het Sint-Annaveer vindt u via http://www.welkombijvloot.be

Neem de Waterbus vanuit de haven, Hemiksem of Kruibeke rechtstreeks naar Sint-Anna op Linkeroever. Of combineer het traject met de veerdiensten Hoboken-Kruibeke en Bazel-Hemiksem. Een tochtje heen en terug kost € 5 en is te koop aan boord van de Waterbus. Meer informatie over de Waterbus vindt u via https://www.slimnaarantwerpen. be/nl/watermobiliteit/waterbus

U komt met de auto?

Het terrein waarop de Belgische Kampioenschappen Cyclocross plaatsvinden, ligt in de lage-emissiezone van Antwerpen. Vlakbij parkeren kan trouwens maximaal 2 uur met een parkeerschijf. Parkeer vlot op één van de Park & Rides rond de stad en neem de tram tot aan Linkeroever. Meer informatie over de P+R’s vindt u via https://www. slimnaarantwerpen.be/nl/auto-taxi/park-and-ride.

Opgelet voor de lage-emissiezone (LEZ). U vindt hier alle info.

Hieronder vindt u een overzicht van de P+R’s met een rechtstreekse verbinding naar het Frederik Van Eedenplein:

P+R Merksem – P+R Melsele
P+R Linkeroever – Wijnegem
P+R Linkeroever – P+R Wommelgem P+R Linkeroever – P+R Boechout

U bent per autocar/supportersbus?

De organisatie voorziet in een bussenparking – op wandelafstand van het parcours – op de Charles De Costerlaan.

U bent leveranciers/medewerker/VIP/ …?

Het adres van uw parkeerlocatie staat vermeld op uw e-ticket.
Een overzicht van alle parkings vindt u op onze website.

Download hier ons sponsordossier!